Trailerkørekort - kategori B/E Kørekort

Denne pakke passer perfekt til dig som er på udkig efter et kørekort til trailer. Dette kørekort kaldes også for kategori B/E kørekort. B/E kørekortet er et tillæg til dit almindelig kørekort til bil.

Et almindelig kategori B kørekort, giver dig mulighed for at køre med en bil op til 3500 kg totalvægt, med en påhængsvogn på op til 750 kg. Med et kategori B/E kørekort får du mulighed for at køre med en med en bil på op til 3500 kg totalvægt og med en påhængsvogn op til 3500 kg. Altså en samlet totalvægt på 7500 kg.

l l
Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan tilmelde dig ved at klikke her og udfylde tilmeldingsformularen

Hvornår kan jeg starte?

Vi starter jævnligt nye hold op. Holdstart: Søborg Hovedgade 177, 2860 Søborg

 

Hvornår må jeg begynde?

Du kan begynde på kategori B/E kørekort, så snart du har fået erhvervet dit kategori B kørekort.

Hvad koster et trailerkørekort?

Kategori B/E Kørekort
3999,-
  • 4 lektioner á 45 min teoretisk undervisning
  • 6 lektioner á 45 praktisk kørsel med påhængsvogn
  • Lektionsplan
Andre udgifter
Udgifter du kan møde
udover pakken
  • Praktisk Prøve 500,-
  • Berammelsesgebyr til kommunen 280.-
  • Lægeattest fra egen læge ca. 300-400,-

Gratis holdstart

Vores køreskole afdeling i Søborg og Frederiksberg åbner jævnligt for nye hold til trailerkørekort. Vores afdeling i Søborg har beliggenhed på Søborg Hovedgade 117 B og vores afdeling i Frederiksberg har beliggenhed på Åboulevarden 39, 1060, frb c.

Til den første lektion vil du få indblik i de lovmæssige  rammer inden for området, samt hvordan forløbet er sammensat. Der er fokus på at give eleverne en god undervisning, sådan at alle vores elever får lært teorien på en god og pædagogisk måde.

Når du har bestået dit trailerkørekort er du berettiget til at køre med en samlet totalvægt på op til 7.500 kg. Dog skal du være opmærksom på at anhængerens faktiske totalvægt ikke må overstige din bils tilladte koblingsvægt.

Lyder et trailerkørekort til at være noget for dig? Så bør du ikke lede længere, vi tilbyder kørekort til trailer hurtigt og billigt. Skriv en besked til os for at høre mere om tilbuddet, eller benyt dig af kontaktformularen her på siden.

tilmeld dig holdstart

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
FREDERIKSBERG

Adresse: Åboulevard 39, 1960, Frederiksberg C

SØBORG

Adresse: Søborg Hovedgade 177B, 2860 Søborg

Godt at vide

De elever som starter på køreskolen i Søborg til trailerkørekort kommer typisk fra Herlev, Bagsværd, Gladsaxe, Søborg, Gentofte, Lyngby, Buddinge og Emdrup, mens elever der starter på kørekort til trailer på vores Frederiksberg afdeling oftest kommer fra Frederiksberg, Vesterbro, Nørrebro, København NV og Enghave.

Så skal du starte på et kørekort til trailer, så er det værd at komme forbi vores køreskole på Østerbro til en gratis introduktion.

Vores introduktion er helt uforpligtende, så det skader altså ikke, at kigge forbi. Du beslutter dig altså først om du vil starte på trailerkørekort på vores Østerbro Køreskole efter den gratis introduktion.

Trailerkørekort - få kørekort til trailer

Bor du i København og overvejer at tage et kørekort til en trailer, så er Alliance Køreskole i Søborg og Frederiksberg et godt valg. Det er nemt og lige til, at komme til begge afdelinger fra hele København af, på cykel eller med offentlig transport.

Kom forbi til en gratis og uforpligtende introduktion. Vi har jævnligt holdstart for trailerkørekort. Kontakt os for at høre mere om tilbuddet.

Har du flere spørgsmål?

Vi er her til at hjælpe dig